CHAT – un nou serviciu electronic al ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală lansează CHAT, un nou serviciu electronic disponibil pe www.anaf.ro începând cu data de 22.11.2021  Acest serviciu se află în fază de testare până la sfârşitul anului  şi poate fi accesat următorul link:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/contact/call_center
Prin intermediul serviciului de CHAT contribuabilii pot beneficia de asistenţă în vederea accesării serviciilor disponibile pe portalul instituţional. În situaţia în care contribuabilii doresc alte informaţii decât cele cu privire la serviciile de pe portalul ANAF, aceştia sunt rugaţi să apeleye la celelate modalităţi de acordarea asistenţei, cum ar fi CALL CENTER ANAF.

Viziunea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală este aceea de a deveni o administraţie inovatoare şi eficientă, capabilă să răspundă provocărilor mediului extern, care să ofere servicii noi şi adaptate diferitelor categorii de contribuabili şi care să faciliteye conformarea fiscală voluntară.

Articolul precedentȘi-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina! Avea doar 31 de ani
Articolul următorANSVSA: Carrefour România retrage de pe piaţă un sortiment de pipote de pui în care s-a descoperit Salmonella

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.