Ce înseamnă când visezi oameni morți. Ce spun duhovnicii

Orice vis are o simbolistică. Există persoane care visează oameni morți, iar asta îi sperie. Ce înseamnă, de fapt, când ai astfel de vise? Iată ce spun duhovnicii. 

 

Nu de puține ori anumite persoane au visat că morții învie sau au avut impresia că, în timpul slujbei de înmormântare, persoana decedată zâmbește. În spatele acestor închipuiri stau mereu ascunse diferite mesaje.

Ce înseamnă când visezi morții din familie

Românii sunt foarte legați de anumite superstiții sau tradiții populare. Potrivit acestora, visul în care iți apare o persoană decedată din familie reprezintă schimbările care urmează să aibă loc în viața ta. Indiferent că în acel vis discuți cu acea persoană sau te afli într-un loc alături de ea, trebuie să știi că urmează să primești niște vești neașteptate care pot avea un rol major în viața ta.

 

Din punct de vedere psihologic, visul în care iți apar morții din familie simbolizează durerea peste care nu poți încă să treci, lucru perfect normal. Din acest motiv, poți să te simți lipsit de motivație și că lucrurile nu avansează în viața ta așa cum ai fi vrut. În acest caz, persoana din vis reprezintă doar lucrurile de care nu te poți despărți pentru a lua totul de la capăt.

Caută să te aduni și încearcă să depasesti momentele de criză în care te afli. Viața ta trebuie să meargă înainte și în mod sigur vor veni și zile în care totul iți va merge ca pe roate.

Ce spun duhovnicii că înseamnă când visezi morți din familie

 

În interpretarea creștină este întâlnită situația în care visezi morții din familie. Potrivit duhovnicilor, atunci când se întâmplă asta, sufletul celui decedat nu și-a găsit liniștea.

Pentru a îndrepta aceste lucruri, trebuie dat de pomană la biserică și mers la mormânt pentru a te ruga pentru liniștea sufletului persoanei în cauză. 

Articolul precedentHoroscop 22 noiembrie. Zodia care începe un capitol nou – răsturnare spectaculoasă de destin
Articolul următorMinistrul Familiei, semnal de alarmă: „În mediul rural, 3 din 10 copii merg întotdeauna flămânzi la culcare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.