Cătălin Buciuman, medalie de bronz la CM de Powerlifting din Africa de Sud

250 de sportivi, din 28 de țări, situate pe cinci continente au participat la Campionatul Mondial de Powerlifting din Africa de Sud. 

Cătălin Buciuman și Laurențiu Avram au participat din partea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia.

Cătălin Buciuman s-a clasat pe locul 3 la Campionatul Mondial de Powerlifting din Africa de Sud, la proba împins din culcat, după ce a ridicat 190 de kilograme. Acesta a participat la categoria 74 de kilograme.

Mulțumesc lui Pănăzan Ovidiu pentru eforturile enorme depuse ca eu să ajung la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Mulțumesc CS Unirea, domnului Corneliu Mureșan pentru încredere si sprijinul fără de care nu am fi ajuns până aici. Mulțumesc familiei Senesan, Geana Genuța, Cosmin A. Hârceagă si fam. Buran pentru susținere și ajutorul oferit. Reprezint cu mândrie CS Unirea, reprezint cu mândrie România!„, a declarat Cătălin Buciuman.

Laurențiu Avram, s-a clasat pe locul 6, participând la categoria 83 de kilograme, după ce a ridicat 175 de kilograme, la proba împins din culcat.

Obţinerea locului 6 în clasament mă motivează să îmi doresc să mă clasez tot mai sus. Aşa că…back to the gym şi încep antrenamentele pentru următoarea competiţie! Este o victorie faptul că am reușit să ajung până aici și să concurez contra celor mai buni sportivi din powerlifting la nivel mondial.

Ca orice alt sportiv îmi doream să obțin o medalie dar NOT TODAY. Dar lupta pentru MEDALIE nu se oprește aici! Îi mulțumesc antrenorului meu Panazan Ovidiu și Domnului Director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan pentru că au făcut posibil ca eu să ajung în Africa de Sud și să pot participa la acest Campionat Mondial.

Vreau să mulţumesc acelora dintre voi care mi-au ţinut pumnii, care mi-au scris, care m-au urmărit sau care pur şi simplu s-au gândit la mine, în perioada Campionatului Mondial din Africa de Sud.„, a declarat Laurențiu Avram.

Mulțumesc pe această cale directorului CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, pentru sprijinul deosebit acordat mie și sportivilor pentru participarea la acest Campionat Mondial din Africa de Sud! Fără acest sprijin nu am fi reușit să obținem aceste rezultate”, a spus Ovidiu Pănăzan, antrenorul și președintele Federației Române de Powerlifting.

Irimie Andrei și Cioflică Andrei, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, vor participa la Campionatul Mondial de Seniori, din Suedia, ce are loc în perioada 5-10 noiembrie.

Articolul precedentProgramul deschiderii anului școlar la Aiud
Articolul următorScandal într-un bar din Sebeș aplanat de polițiști