Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019.

Evenimentul se desfăşoară în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru) și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Absolvenții înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă pot beneficia de prime de inserție, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Angajatorii pot beneficia de subvenții, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, dacă oferă absolvenților oportunitatea de a ocupa locurile pe care le au disponibile.

Agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenți, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, sau le pot transmite pe adresa de e-mail: [email protected]

Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Articolul precedentBărbat din Blaj prins conducând un autovehicul neînmatriculat
Articolul următorExperienţă internaţională pentru elevii militari albaiulieni