Benjamin Netanyahu promite că va continua războiul împotriva Hamas

Discursul lui Netanyahu a fost întrerupt de huiduieli din partea membrilor familiilor ostaticilor luați de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie.

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a promis că va continua războiul împotriva Hamas, în contextul condamnării internaționale a unui atac aerian ce a avut loc duminică la Rafah, provocând moartea a zeci de palestinieni.

Potrivit Ministrului Sănătății condus de Hamas, cel puțin 45 de persoane au fost ucise în atacul de la Rafah – un oraș palestinian aflat în sudul Fâșiei Gaza. Alte sute de persoane au fost tratate pentru arsuri grave, fracturi și răni provocate de schije.

Netanyahu: Nu intenționez să pun capăt războiului înainte de a fi atins fiecare obiectiv

Luând cuvântul în Parlamentul israelian, Netanyahu a declarat că atacul de la Rafah a fost un „incident tragic”, dar a adăugat că nu intenționează să pună capăt războiului înainte de a fi atins fiecare obiectiv.

Premierul israelian a mai declarat că este extrem de important ca țara sa să ia toate măsurile de precauție posibile pentru a proteja civilii și a insistat asupra faptului că Forțele de Apărare Israeliene (IDF) fac „tot posibilul pentru a nu-i răni pe cei neimplicați” în conflict.

Discursul lui Netanyahu a fost întrerupt de huiduieli din partea membrilor familiilor ostaticilor luați de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie, unii dintre ei criticându-l pentru că nu a reușit să încheie un acord pentru întoarcerea celor dragi.

Continuarea, AICI

Articolul precedentImpozitarea PENSIILOR se modifică din septembrie. Explicațiile date de premierul Marcel Ciolacu
Articolul următorCOD GALBEN de ploi torențiale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.