Bătut măr în Alba Iulia! Bărbatul din Mureș are nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat și reţinut doi tineri, din municipiu, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi agresat un bărbat.

 

La data de 27 octombrie 2021, poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi tineri, de 18 și 26 de ani, din Alba Iulia, care sunt cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 21 octombrie 2021, în jurul orei 24.00, în timp ce se aflau în fața unei societăți comerciale din Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat, de 35 de ani, comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș.

 

În urma incidentului, victima a suferit leziuni corporale, pentru care, conform certificatului medico – legal, are nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale.

 

Cercetările sunt continuate.

Articolul precedentPNRR-ul României, la aprobarea miniștrilor de Finanțe din UE – Țara noastră va putea solicita prefinanțarea de 13% din bugetul de 29,1 miliarde de euro
Articolul următorA accidentat un pieton și a plecat liniștit acasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.