Bătaie între frați! Victima necesită un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale

Polițiștii din Aiud au reținut un bărbat care și-ar fi agresat fratele. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

 

La data de 26 octombrie 2021, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către un bărbat, de 46 de ani, din comuna Râmeț, cu privire la faptul că a fost agresat de către fratele său.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 25/26 octombrie 2021, bărbatul ar fi fost agresat de către fratele său, în vârstă de 57 de ani, din Aiud, în timp ce se aflau la locuința părintească, din comuna Râmeț.

 

În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru care, potrivit certificatului medico – legal prezentat, necesită un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

 

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de agresor, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

 

Totodată, față de acesta a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura reținerii, pentru  24 de ore.

 

Cercetările sunt continuate.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentProgramul Rabla Calsic ar putea fi suplimentat
Articolul următorDirectoratul Național de Securitate Cibernetică și Isaca România lansează cartea „Keep your Information System Safe (KISS)”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.