Bătăie în toată regula în comuna Doștat

Trei persoane care au provocat scandal în localitatea Boz, comuna Doștat au fost reținuți de Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș. Cei 3 sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire.

Joi, 30 mai 2019, în jurul orei 19.15, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au intervenit, pe raza localității Boz, comuna Doștat, unde a fost semnalat un scandal.

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, iar din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că acesta a fost provocat, în fața unui imobil din Boz, de către 3 bărbați și o femei, cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, din localitatea Boz și Apoldu de Jos, județul Sibiu, care erau sub influența băuturilor alcoolice și care și-au aplicat reciproc lovituri, ca urmare a unor neînțelegeri apărute în mod spontan.

Două persoane au suferit leziuni ușoare, fără să rămână internate în spital.

Față de doi bărbați și față de femeia implicată în scandal, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 mai, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentVizita Papei Francisc în România : Mesajul organizatorilor către cetățeni : Sunteți adevărați parteneri și beneficiari ai vizitei Suveranului Pontif, în acest moment istoric pentru România.
Articolul următorMinor din Ocna Mureș prins conducând un moped fără permis

Comments are closed.