Bărbat din Bucureşti reţinut de poliţişti! A făcut sex, în repetate rânduri, cu o fată de 15 ani

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dej au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 49 de ani, din municipiul Bucureşti.

Bărbatul este bănuit că în perioada aprilie – decembrie, în mod repetat ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră în vârsă de 15 ani, din comuna Vad, judeţul Cluj. Actele sexuale ar fi fost comise cu ştirea mamei minorei şi cu acordul acesteia.

De altfel, victima, împreună cu familia sa şi cu  bărbatul, locuiesc împreună în municipiul Dej, judeţul Cluj.

Faţă de bărbatul de 47 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Faţă de mama minorei, o femeie de 36 de ani, din comuna Vad, judeţul Cluj, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvâşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată şi complicitate la act sexual cu un minor.

Articolul precedentMinisterul Agriculturii propune eliminarea impozitului pe terenurile agricole pentru unii crescători de animale
Articolul următorVacanța de iarnă 2019-2020. Când se întorc elevii la școală, după Sărbători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.