Baba Vanga, profeții tulburătoare pentru 2022: O nouă pandemie. Ce e mai rău abia acum începe

Baba Vanga a șocat din nou cu câteva previziuni stranii despre anul 2022. Aceasta a lăsat în urma sa predicții înfiorătoare care vizează anul ce va urma, mai precis omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete, dar și cu un adevărat război.

Înainte să moară, Baba Vanga a lăsat un set de previziuni și pentru anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, căci spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război.

„Baba Vanga” sau ca „Nostradamus al Balcanilor” a prezis, printre altele, că, în 2022, încălzirea globală va accelera dezghețul și va provoca apariția unui nou virus letal în Siberia, potrivit Marca.

 

Bătrâna care a prezis Covid-ul a indicat că încălzirea globală va accelera dezghețul și asta va provoca apariția unui nou virus letal în Siberia care până acum a rămas înghețat. „Chiar și cei care vor scăpa vor muri din cauza unei boli oribile”, zicea aceasta.

Clarvăzătoarea a menționat că mai multe țări asiatice și Australia ar trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, cum ar fi inundațiile care vor avea loc în 2022 și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită.

 

Iar în India vor fi mai multe zone agricole care vor suferi consecințele unei infestări cu lăcuste.

De asemenea, a vorbit despre una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate. Tehnologia va avea un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă realitatea de virtual.

Clarvăzătoarea născută în Bulgaria, cunoscută sub numele de Baba Vanga, a devenit celebră după ce mai mult de 80% din predicțiile ei s-au împlinit.

Numele ei real este Vangelia Pandeva Dimitrova și a trăit între anii 1911 și 1996. Aceasta nu a avut o viață foarte ușoară și-a pierdut vederea după ce a fost prinsă într-o tornadă în copilărie. Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani.

„Baba Vanga” a avut milioane de adepți în întreaga lume. Cert este că totul pornește de la vârsta de 12 ani, când și-a pierdut brusc și misterios vederea și a susținut că aude voci dintr-o altă dimensiune.

Clarvăzătoarea a știut că se vor întâmpla lucruri la fel de imprevizibile precum atacurile asupra Turnurilor Gemene, moartea prințesei Diana sau dezastrul de la Cernobîl. Desigur, nu tot ceea ce a anunțat ea s-a întâmplat, dar multe evenimente s-au au avut loc.

Articolul precedentVal de PROTESTE, din cauza salariilor: Profesorii și medicii vor bani mai mulți
Articolul următorBilanț provizoriu coronavirus: 424 cazuri de infectare în ultimele 24 de ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.