Aventura unui bărbat din Ighiu a fost oprită de polițiști

A furat o autoutilitară și a condu-o fără a avea permis și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Aventura unui bărbat din Ighiu a fost oprită de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, care l-au depus în arest.

La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau cu jandarmii, pe D.N. 14 B, au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 32 de ani, din Ighiu, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și era sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, polițiștii au constatat că autoutilitara condusă de acesta aparține unei persoane din comuna Ighiu și fusese furată din fața unui imobil din comună unde proprietarul o lăsase cu portierele neasigurate și cu cheile în contact.

Se pare că bărbatul care a sustras-o intenționa să ajungă în municipiul Târgu Mureș.

Polițiștii i-au restituit autoutilitara persoanei păgubite, înainte ca aceasta să-și dea seama că îi fusese furată.

Față de bărbatul depistat la volanul ei, a fost întocmit dosar penal, pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 octombrie, să-l prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedent3 tineri implicați într-un conflict spontan produs la o nuntă
Articolul următorUn bărbat a condus prin Cugir cu poliția pe urme

Comments are closed.