Au pus în pericol siguranța circulației. Șoferi băuți la volan, fără permise de conducere și cu auto neînmatriculate, prinși în Alba

Polițiștii din Alba au prins în trafic mai mulți șoferi fără permise de conducere ori cu auto neînmatriculate sau băuți la volan.

La data de 07 septembrie 2019, în jurul orei 11:15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea un moped, prin localitatea Tătârlaua, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat în circulație.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 3 septembrie 2019, în jurul orei 20.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, l-au depistat, pe raza localității Tău, comuna Roșia de Secaș, pe un bărbat de 47 de ani, din comuna Roșia de Seceș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 7 septembrie 2019, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Luna, județul Cluj, în timp ce conducea, pe raza comunei Lunca Mureșului, un moped neînmatriculat, fără să posede permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului.

La data de 7 septembrie 2019, în jurul orei 01.30, polițiștii din Aiud au intervenit, pe strada Transilvaniei din municipiu, pentru soluționarea unui accident rutier.

Un bărbat de 33 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unui viraj spre stânga, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, din sens opus, condus de un tânăr de 32 de ani, din județul Maramureș, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un tânăr, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru tânărul care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta din urmă, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

La data de 08 septembrie 2019, în jurul orei 13.55, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza localității Benic, la intersecția DJ 107 K cu DC 77 l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din comuna Perișoru, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 2,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 8 septembrie 2019, în jurul orei 22.12, polițiștii din Cugir au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe raza orașului Cugir, soldat cu pagube materiale.

Un bărbat de 75 de ani, din localitatea Mănărade, în timp ce conducea un autoturism pe strada I.L. Caragiale din Cugir a efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure și a acroșat cu spatele un alt autoturism, care era staționat, rezultând doar pagube materiale.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentAcţiune cu efective mărite la Blaj
Articolul următorMaterial lemnos confiscat în urma unui control în teren

Comments are closed.