Au fost reținuți că au furat cutia milei dintr-o biserică și amendați pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie, în condiţiile stării de urgenţă.

Poliţiştii din Blaj au reţinut 4 tineri care sunt cercetaţi pentru furt. Pe timp de noapte, aceştia ar fi pătruns, prin efracţie, într-o biserică din municipiu şi ar fi furat cutia milei şi alte bunuri pe care le-au găsit în lăcaşul de cult. Tinerii au fost şi amendaţi contravenţional, pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie, în condiţiile stării de urgenţă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, toţi din Blaj, ca şi persoane bănuite de săvârşirea unui furt, sesizat poliţiei în dimineaţa zilei de 26 aprilie 2020, de către reprezentantul unui lăcaş de cult din Blaj.

Se pare că, în noaptea de 25/26 aprilie 2020, cei 4 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei bisericii şi ar fi sustras cutia milei, un cuţit şi alte mici obiecte bisericeşti dar şi geamul din termopan pe care l-au demontat pentru a pătrunde în interior.

În cursul zilei de azi, 28 aprilie 2020, cei 4 reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, poliţiştii i-au sancţionat contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, privind restricţiile de circulaţie a persoanelor, în condiţiile stării de urgenţă.

Articolul precedentKlaus Iohannis, prima conferință de presă de la începutul pandemiei de coronavirus. Anunț important pentru români
Articolul următorCadavrul carbonizat al unei femei, găsit într-o locuinţă cuprinsă de flăcări la Blaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.