Are AUR șanse reale să ajungă în turul 2 la prezidențiale? – Ce spune Miron Mitrea

Miron Mitrea a comentat în cadrul emisiunii Culisele Puterii ultimele derapaje ale celor de la AUR. Formațiunea politică ce este condusă de George Simion și Claudiu Târziu a negat Holocaustul prin mai multe declarații și un comunicat de presă. Cu toate astea, acțiunea lor le-a adus mai multă expunere în media și în fața electoratului.

Miron Mitrea a comentat la Realitatea PLUS declarațiile celor de la AUR prin care au negat Holocaustul:

„O asemenea acțiune nu-i face decât bine partidului AUR. Nu putem trece cu ușurință peste afirmațîi grave sau neinspirate cum ar fi cea referitoare la Holocaust. Este una dintre cele mai grave lucruri care s-a întâmplat vreodată. Nu este singură, desigur. Nu vreau să întru în amănunte. Nu e vorba de istoria unei minorități ci de cum a fost exterminată o populație pentru că aparține unei minorități. Un asemenea dezastru nu cred că a mai existat pentru o minoritate. 

În mod cert e o lecție de istorie care nu poate fi uitată, e o agresiune organizată asupra unui popor la o scară la care nu s-a mai organizat. Să spui că nu există e o tâmpenie. 

Îi bănuiesc că au vrut să creeze această discuție.

AUR-ului îi face bine, vorbim despre ei că partid”, a explicat Miron Mitrea.

Cu toate astea, consultantul politic e de părere că AUR are toate șansele să ajungă la alegerile prezidențiale în finală fie cu PNL, fie cu PSD:

„Nu totdeauna ce se vede în politică este și adevărat. Sunt convins că ideal ar fi că AUR să aibă un candidat în turul 2 cu un contracandidat de la PNL sau PSD. Dacă noi vom avea la alegeri un candidat de la PNl, unul de la USR, un alt partid de drepată, PSD cu un candidat și AUR, este foarte posibil că PSD și AUR să fie în turul 2, dar asta nu e vină nici a PSD-ului nici AUR, ci a dreptei care nu știe să se organizeze”, a mai spus Mitrea.

Articolul precedentMiron Mitrea analizează scandalul momentului – Care este miza secretă din spatele conflictului dintre Djokovic și autoritățile din Australia
Articolul următorVIDEO George Simion anunță că va duce AUR la guvernare, în 2024: „Putem avea și un candidat în turul 2 cu șanse la președinție”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.