Aparat pentru monitorizarea funcțiilor vitale, donat Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia de Camera Executorilor Judecătorești și Asociația S.A.H. 2013

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a primit, luni, o donație din partea Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și Asociației S.A.H. 2013. Este vorba despre un echipament medical de ultimă generație, pentru monitorizarea funcțiilor vitale. Aparatul, în valoare de aproximativ 6.000 de euro, va fi montat în cadrul secției de Pediatrie a spitalului.

Prin donația făcută, Camera Executorilor Judecătorești, de pe raza județelor Alba, Sibiu și Hunedoara, împreună cu Asociația S.A.H. 2013, au contribuit la dotarea secției, și, implicit, la salvarea și îngrijirea la nivel înalt a micilor pacienți cu afecțiuni care necesită monitorizare continuă.

Aceste dispozitive medicale măsoară funcțiile de bază ale corpului uman și sunt primele care dau alarma în cazul detectării unei modificări în starea unui copil bolnav. Astfel, se subînțelege necesitatea și înlocuirea lor cu cele de înaltă performanță.

Echipamentul medical, ce constă într-un monitor ale funcțiilor vitale ecran 12, Tip B125, în valoare de 26.742 lei cu TVA și o masă pentru aparate, în sumă de 634 lei, a fost primit cu recunoștință de către întreaga echipă medicală a secției de Pediatrie.

Articolul precedentUn tânăr din județul Dâmbovița a furat două televizoare dintr-un apartament din Alba Iulia
Articolul următorAnaliză economică: Aurul și francul elvețian au atins noi maxime