Anunț important făcut de Simona Halep

 

Simona Halep a anunțat despărțirea de Virginia Ruzici, cea care i-a fost manager în ultimii 14 ani. Halep  va fi reprezentată de Nina Wennerstrom, o fostă jucătoare de tenis din Suedia.

„A fost o călătorie fantastică.

Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră.

Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cy Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a postat pe rețelele de socializare Simona  Halep.

Creditată de mulți cu șanse mari să ajungă în fazele superioare ale competiției, Simona Halep (19 WTA) a părăsit rapid Roland Garros, fiind eliminată în turul 2, pentru prima oară după anul 2015, de Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA). Halep susține că a avut un atac de panică în timpul partidei cu tenismenă chineză.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentGrindeanu e OPTIMIST. Ministrul speră că până în 2026 vor fi realizați toți kilometrii de autostradă asumați prin PNRR
Articolul următorMinistrul Muncii, anunțul MOMENTULUI: de ce întârzie voucherele sociale și când ar putea ajunge ajutoarele la oameni. Ce îi răspunde lui Cîțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.