Ancheta în cazul fraților Tate, extinsă în alte 4 state. Bolid de peste 5 milioane de euro, adus din Dubai

Ancheta în cazul fraților Tate a fost extinsă în alte patru țări. La cererea anchetatorilor, va fi adus din Dubai și bolidul lor preferat, al cărui preț se ridica la 5,4 milioane de euro. În același timp, anchetatorii caută și în alte state bunuri de valoare care aparțin britanicilor milionari arestați în România de la finalul anului trecut. 

 

Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate au trimis o solicitare autorităților din Emiratele Arabe Unite să indisponibilizeze un autoturism Bugatti al fraților Andrew și Tristan Tate, în valoare de aproximativ 5,4 milioane de euro, și să-l trimită în România.

După ce au ridicat cu platformele toate mașinile de lux din curtea vilei din Pipera în care locuiau Andrew și Tristan Tate, în valoare de circa 800.000 de euro, reprezentanții ANABI au extins căutările și în alte țări.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Realitatea Plus și Gandul.ro, ar fi trimis o solicitare către autoritățile din Emiratele Arabe Unite pentru localizarea și sechestrarea unui alt bolid de lux care ar aparține celor 2 frați.

Vehiculul urmează să fie trimisă în România și pus sub sechestru asigurător, la fel ca celelalte automobile, proprietăți imobiliare și alte bunuri de lux.

Totodată, conform acelorași surse, proceduri asemănătoare, de identificare si imobilizare a unor bunuri au fost trimise și ajutoriților de profil din SUA, Marea Britanie și Irlanda, state în care cei 2 frați ar avea proprietăți.

Articolul precedentRestaurantele trebuie să afișeze ingredientele , declarația nutrițională și aditivii pentru preparate
Articolul următorIntervenție salvatoare a pompierilor la o locuință din Alba Iulia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.