Anamaria Prodan, dezvăluiri INCENDIARE în emisiunea lui Laurențiu Botin, „100%”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incendiare joi seară, la Realitatea PLUS, în emisiunea 100%, realizată de Laurențiu Botin, despre scandalul din jurul separării ei de fostul partener.

„Noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (nr: Anamaria Prodan a aflat ulterior că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând. Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rând, cu ajutorul soțului meu. Nu am putut decât să-i trimit mesaj și să-l felicit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro,” a afirmat Anamaria Prodan, joi seară, la Realitatea Plus, potrivit Realitatea Sportivă.

„A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar. (…) Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. (..) Spune că îi e frică să nu ia Covid și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui.” a mai afirmat impresarul.

TOATE detaliile pe Realitatea Sportivă

Înregistrarea este disponibilă pe pagina
https://www.realitatea.net/emisiuni/suta-la-suta

Articolul precedentVremea 10 decembrie – Cum arată temperaturile și unde vom avea lapoviță și ploi
Articolul următorCumpărarea titlurilor de stat TEZAUR este la un click distanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.