Amenzi în valoare de 9.410 lei date de polițiștii din Blaj

Poliţiştii din mediul rural din zona Blajului au desfăşurat La sfârșitul săptămânii trecute, o acţiune pentru creșterea gradului de siguranţă rutieră din zonă.

167 de autovehicule au fost controlate, 134 de şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenţionale şi au fost constatate două infracţiuni.

„În perioada 16 – 18 noiembrie 2018, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Jidvei şi Blaj au desfăşurat o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop creşterea siguranţei circulaţie pe drumurile publice şi descoperirea celor ce încalcă regulile de circulaţie rutieră.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 167 de autovehicule, din care 8 destinate transportului public de persoane, iar 134 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Poliţiştii au constatat 29 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare de 9.410 lei, au retras un certificat de înmatriculare şi au constatat două infracțiuni la regimul rutier ( una de conducere sub influenţa alcoolului şi una de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat).” – se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Articolul precedentAccident rutier în afara localităţii Vinţu de Jos
Articolul următorUn tânăr din judeţul Sibiu a tăiat cauciucurile unui autoturism