Amenzi de 13.300 de lei și 70 de metri cubi de material lemnos, confiscați

În perioada 26- 27 mai 2023, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

 

La acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice.

 

Cu această ocazie, au fost efectuate 23 de controale privind transportul de material lemnos, 4 în fondul forestier și două în locuri de depozitare a materialului lemnos.

 

Au fost aplicate 13 sancțiuni la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 51 la alte acte normative, în valoare totală de 13.300 de lei și a fost confiscată cantitatea de 70 de metri cubi de material lemnos.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentHaos pe aeroporturile din Anglia – Românii, avertizați de MAE: Există perturbări ale controlului de frontieră
Articolul următorIndivid periculos, arestat de polițiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.