AMENINȚĂRI și SANTAJ în pădurile din Alba. Mai mulți membrii au fost excluși dintr-un composesorat după ce s-au opus ilegalităților

Încălcare grosolană a legii în Composesoratul Bucium Detunata. Mai mulți membrii composesori sunt amenințați de conducere și șantajați, cu documente false, că au fost excluși din Composesorat.

Situație cu multe semne de întrebare în Munții Apuseni, unde mai mulți proprietari  au descoperit că le-au fost  tăiată pădurea însă nimeni nu face nimic în acest sens. Zeci de sesizări au fost făcute organelor de cerecetare penală, însă fără nici un rezultat.

Membrii  Composesoratului Bucium Detunata au aflat cu stupoare că există în acest moment o restanță de aproximativ 7000 de metri cubi, față de proprietarii de pădure. Adică oamenii nu și-au primit lemnul dar pădurea a fost tăiată. Pierderile financiare sunt de peste un miliard de lei vechi, doar în ultimul an.

În încercarea de a-I intimida pe cei ce se opun încălcării legii, președintele Composesoratului împrăștie documente ilegale care nu au la baza nici măcar o semnătură prin care îi amenință pe oameni cu excluderea. Aspect interzis de lege deoarece membru composesor este coproprietar, în parte ,a Composesoratului.

 

 

Articolul precedentSchimbare în CA-ul Cuprumin Abrud. Un secretar de stat din Ministerul Economiei numit în locul lui Ionuț Vulpescu
Articolul următorBărbat din Zlatna reţinut pentru violenţă în familie

Comments are closed.