Ambulanțe noi în dotarea I.S.U. Alba

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba a primit două ambulanțe SMURD de tip B. Ambulanțele sunt dotate cu toate echipamentele necesare.

Ambulanțe noi fac parte din primele 300 de ambulanțe tip B 4×2, achiziționate prin Programul POR 2014 – 2020 – „Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”, achiziționate în vederea creșterii capacității de reacție și răspuns în cazul situațiilor de urgență și a dezastrelor colective.

Ambulanțele fac parte dintr-o primă tranșă, urmând ca în perioada următoare către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba să fie livrate alte 5 ambulanțe prevăzute în program, incluzând și Autospeciala de Transport Victime Multiple – ATPVM.

I.S.U. Alba și Unitatea de Primiri Urgențe SMURD intenționează, ca la începutul anului 2019, să deschidă noi puncte de lucru în județul Alba.

Prin acest program derulat de către Departamentul pentru Situații de Urgență, prin intermediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, sistemul integrat de urgență va beneficia de o îmbunătățire a serviciilor acordate, evaluarea primului-ajutor calificat, acordarea asistenței medicale și transportul pacienților fiind asigurate la standarde ridicate.

Articolul precedentScutul pădurii a confiscat peste 68 de pomi de Crăciun
Articolul următorProgramul de circulație al autobuzelor în perioada Sărbătorilor de iarnă

Comments are closed.