Alegerile locale din 27 septembrie 2020 se vor desfășura cu reguli stricte de distanțare socială

Alegeri locale 2020. Pe site-ul  www.realitatea.net, veți găsi, în timp real, sondaje alegeri locale, exit-poll alegeri locale și rezultate alegeri locale 2020.

Alegeri locale 2020 în România vor avea loc duminică, pe 27 septembrie 2020. Autoritățile le vor asigura alegătorilor măști și substanțe dezinfectante, alegerile locale de anul acesta desfășurându-se în condiții de pandemie Covid-19.   

Așadar, alegerile din 27 septembrie 2020 se vor desfășura cu reguli stricte de distanțare socială. Alegătorii, dar și membrii secțiilor de votare vor fi obligați sa poarte mască de protecție, să-și dezinfecteze mâinile și să păstreze o distanță de siguranță de cel puțin 1,5 metri. În secțiile de votare nu vor avea acces mai mult de 5 alegători în același timp. 

Alegeri locale 2020 // Buletin de vot alegeri locale. Pe 27 septembrie, vom primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean. Cei din București vor alege primarul general, primarul de sector, consiliul local și consiliul general.

Alegeri locale 2020. Unde votezi și de ce acte ai nevoie

De alegeri locale 2020, puteți vota doar la secţia la care sunteți arondați și doar în localitatea de domiciliu sau reședință.

Pentru a afla la ce secție sunteți arondați, puteți accesa Registrul Electoral. Aici vă introduceți datele personale și astfel puteți afla unde ați fost repartizați.

Cei care doresc să voteze în localitatea în care au viză de flotant, și nu în cea de domiciliu au avut termen până pe 4 septembrie să ceară la primărie să fie înscriși în Registrul Electoral.

Dacă nu au făcut-o, vor fi înscriși în listele suplimentare, atât timp cât fac dovada cu actul de identitate că au adresa de reședință pe raza secției de votare la care s-au prezentat la vot.

Pentru a vota, aveți nevoie de una dintre: cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate ori paşaportul diplomatic, paşaportul diplomatic electronic, paşaportul de serviciu, paşaportul de serviciu electronic, în cazul elevilor din şcolile militare, carnetul de serviciu militar. Orice act prezentat trebuie să fie valabil în ziua votului.

Foarte important: duminică, 27 septembrie 2020, pe site-ul www.realitatea.net, vei găsi, în timp real, sondaje alegeri locale, exit-poll alegeri locale și rezultate alegeri locale 2020.

Articolul precedentEvoluţia cazurilor de coronavirus! Situaţia la zi, în fiecare judeţ
Articolul următorSHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, a pătruns pe piața din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.