Albaiulian amendat pentru că a aprins vegetaţie uscată

Un bărbat a fost surprins în data de 28.02.2019, în jurul orelor 14.00, în timp ce a aprins egetaţie uscată pe o mirişte din cartierul Pâclişa.

Poliţiştii locali din cadrul Direcţia Poliţia Locală a municipiului Alba Iulia l-au sancţionat pe numitul Z.P. cu amendă în cuantum de 6.000 lei.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Unirea a intervenit la solicitarea poliţiştiilor locali pentru lichidarea incendiului.

Atragem atenţia cetăţenilor municipiului Alba Iulia că nerespectarea obligaţiei proprietarilor şi deţinătorilor de terenuri cu titlu sau fără titlu, de a nu arde miriştile, stuful, tufărişurile sau vegetaţia ierboasă, fără acceptul autorităţii competente pentru protecţia mediului şi fără informarea în prealabil a serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenţă, potrivit O.U.G. nr. 195/2005 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 3.000 lei – 6.000 lei pt. persoane fizice şi între 25.000 lei -50.000 lei pt. persoane juridice.” – au spus cei de la Poliţia Locală a municipiului Alba Iulia.

Articolul precedentVIDEO – Inspecţie pe şantierele loturilor 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş-Turda
Articolul următorTribunalul Alba a admis cererea de înscriere în fals si de cercetare a reprezentanţilor Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia de către procurorii din cadrul Parchetului Alba

Comments are closed.