Afecțiuni GRAVE post-Covid! Oamenii ajung din nou la spital și DUPĂ ce scapă de boală

Situația este alarmantă în spitale. Tot mai mulți vindecați de COVID ajung la spital cu alte afecțiuni apărute după infecție. Medicii atrag atenția că afecțiunile post-COVID sunt tot mai grave, precum afecţiuni cerebrale, accidente vasculare sau hemoragii. 

Ar fi vorba de un val de afecțiuni cerebrale, accidente vasculare, afecțiuni cardiace și urologice, multe dintre ele în urma infecției cu COVID-19, după aplicarea tratamentului cu anticoagulant.

Medicul infecționist Carmen Dorobăț de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași trage un semnal de alarmă cu privire la sindormul post-Covid-19. 

Medicul atenționează că este nevoie de o reevaluare a stării de sănătate în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2. 

În același timp, prefectul județului Buzău, Daniel Țiglea, spune că a r fi nevoie ca secțiile spitalelor care au fost comasate în urma infecției cu COVID-19 și a valului să revină la normal, și asta pentru a putea face față unui nou val de bolnavi, de data aceasta post-Covid. În același timp, secțiile ATI din județul Buzău sunt ocupate la capacitate maximă. Prefectul atrage atenția că această situație va mai dura cel puțin 2-3 săptămâni. 

Articolul precedentPENSIILE vor crește cu 10% – Pensionarii care au până la 1600 de lei vor primi un sprijin de 1200 de lei
Articolul următorLiderii PNL și PSD continuă și astăzi negocierile: Cîțu și Ciolacu spun că vom avea Guvern până joia viitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.