Activităţi ludice şi de creativitate pentru copii în luna iulie la Biblioteca Judeţeană Alba

Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba continuă programul de vară dedicat copiilor aflaţi în vacanţă cu o nouă activitate din cadrul proiectului „Hai să ne jucăm la bibliotecă!”.

Astfel, miercuri, 17 iulie 2019, începând cu ora 09.00, cei mici sunt aşteptaţi alături de părinţi şi bunici în curtea bibliotecii să cunoască şi să guste cele mai frumoase cărţi şi jocuri ale copilăriei pregătite de bibliotecari şi voluntarii bibliotecii.

Preţ de o oră, biblioteca va deveni un spaţiu al jocului, al învăţării şi socializării în care copiii îşi pot forma deprinderi de a lucra în echipă, de a-şi dezvolta creativitatea şi spontaneitatea, de a se apropia într-o manieră ludică de bibliotecă şi lectură.

În luna iulie „Hai să ne jucăm la bibliotecă!” le propune copiilor jocuri de creativitate, de atenţie, de inteligenţă, de comunicare şi de expresivitate corporală.

Copiii vor da viaţă unor personaje din poveşti, îşi vor da frâu liber imaginaţiei prin aceste activităţi, iar părinţii şi bunicii vor avea ocazia să retrăiască momentele copilăriei alături de ei.

Proiectul se desfăşoară lunar şi face parte din programul 1.USERS/1.20 Hai să ne jucăm la bibliotecă! din cadrul proiectului managerial pentru perioada 2017-2020.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Articolul precedentInundații în comuna Jidvei. Mai multe gospodării afectate după o ploaie torențială
Articolul următorÎncepe o nouă rundă de testări a sistemului RO-ALERT