Activitate reluată la patru centre de vaccinare anti-COVID

Patru centre de vaccinare anti-COVID-19 din judeţul Alba îşi vor relua de marţi activitatea, iar în celelalte şase în care fluxul nu a fost întrerupt se va reveni la programul mărit de 12 ore pe zi, potrivit unui comunicat transmis, luni, de către Biroul de Presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.

„Începând de marţi, 28 septembrie 2021, îşi reiau activitatea patru dintre cele cinci centre de vaccinare din judeţul Alba suspendate temporar, iar celelalte şase în care fluxul nu a fost întrerupt vor reveni la program de 12 ore pe zi. Cele care îşi vor relua activitatea sunt centrele din Ocna Mureş, Teiuş, Cugir şi Zlatna. Astfel, de mâine, în judeţul Alba vor funcţiona 10 centre de vaccinare”, se menţionează în comunicat.

Celelalte şase centre de vaccinare, care şi-au mărit programul la 12 ore pe zi, de la 4 ore în ultimele săptămâni, sunt la Alba Iulia (două), Aiud, Blaj, Sebeş şi Câmpeni.

Totodată, potrivit DSP Alba, va continua să funcţioneze şi punctul mobil de vaccinare amplasat în Alba Iulia, cu program de funcţionare 10,00 – 14,00, de luni până vineri.

„Menţionăm că al 11-lea centru de vaccinare din judeţ, şi anume cel de la Ighiu (Moderna), va fi redeschis cel mai probabil de luna viitoare”, precizează DSP Alba.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentBilanț coronavirus 27 septembrie. 5.655 cazuri noi, 109 decese
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Dorin Iacob: Sunt aproape convins că Ludovic Orban s-a referit la șeful SPP Lucian Pahonțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.