Acțiune privind activitățile prestate de școlile de șoferi

11 amenzi au fost aplicate în urma unei acțiuni organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba. Acțiunea a avut drept scop verificarea activității prestate de Școlile de șoferi pe timpul desfășurării procesului de pregătire practică a cursanților.

La data de 24 iulie 2019, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Serviciul Rutier și Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, împreună cu reprezentanți din cadrul Registrului Auto Român – Filiala Alba, au organizat o acțiune, pe raza municipiului Alba Iulia, pe traseele de drum public utilizate de către instructorii auto în procesul de școlarizare practică a cursanților.

Acțiunea a avut scopul de a depista instructorii auto autorizați care nu respectă traseele și intervalele orare stabilite de Poliția Rutieră pentru pregătirea cursanților și verificarea legalității activității prestate.

De asemenea, s-a verificat starea tehnică a mijloacelor de transport utilizate.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 20 de autovehicule și au fost constatate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 500 lei.

Sancțiunile au fost aplicate la HG 69/2012 privind transporturile rutiere.

Articolul precedent55 de cazuri de hepatită acută virală tip A, înregistrate în primul semestru din 2019.
Articolul următor3260 persoane angajate prin intermediul AJOFM Alba

Comments are closed.