Polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost legitimate 137 de persoane, controlate 103 autovehicule şi constatate, în flagrant 3 infracțiuni. Totodată, polițiștii au identificat 10 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, în dosare penale rămase cu autori neidentificați.

La data de 27 iunie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiu şi în localităţile rurale arondate acestuia.

La acţiune au participat 31 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale.

Polițiștii au legitimat 137 de persoane, au controlat 103 autovehicule și au constatat 3 infracţiuni, din care două în flagrant delict. Totodată, au identificat 10 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni în dosare penale rămase cu autori neidentificați.

În ceea ce privește faptele de natură contravențională, polițiștii au constatat 84 de astfel de abateri pe care le-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 16.450 lei, din care 17 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 60 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 3 permise de conducere şi a fost retrase 4 certificate de înmatriculare.