Acțiune a polițiștilor pentru siguranța transporturilor

Polițiștii din Alba au participat la o acțiune organizată la nivel european. Aceștia au acționat pentru siguranța cetățeanului și asigurarea integrității infrastructurii critice.

În perioada 13 – 14 noiembrie 2019, polițiștii de la ordine publică rutieră și investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba și polițiști din cadrul Serviciului Județean de poliție Transporturi Alba au participat la o acțiune organizată de Poliția Română prin Direcția de Poliție Transporturi sub egida RAILPOL.

S-a acționat pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura critică si au fost verificate trenurile de persoane şi marfă.

Totodată, polițiștii au efectuat verificări la 31 de puncte de colectare materiale feroase și neferoase adiacente, pentru descurajarea valorificării ilegale a componentelor sustrase de la infrastructura critica.

Pe linie rutieră au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale, au fost reținute 10 permise de conducere și a fost constatată o infracțiune în flagrant.

La acțiune au participat reprezentanți ai structurilor teritoriale a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Alba, specialiști din cadrul Societății Naționale  de Căi Ferate și reprezentanți ai instituțiilor partenere.

Articolul precedentAmenzi pentru sustrageri ilegale de material lemnos
Articolul următorBărbat din județul Sălaj, prins conducând beat pe raza localității Drâmbar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.