Accident la Scărișoara

Un atelaj a fost acroșat de un autoturism aflat în depășire. Cei doi bărbați din atelaj au fost răniți, însă au refuzat să fie transportați la spital.

Potrivit IPJ, la data de 5 decembrie 2018, în jurul orei 18.20, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, in comuna Scărișoara, jud. Alba, pe Drumul National 75.

În urma verificărilor s-a constat că, un bărbat de 68 de ani din Cîmpeni, in timp ce conducea autoturismul din direcția Cîmpeni – Arieșeni, nu a păstrat o distanță laterală în timp ce a efectuat manevra de depășire a unui atelaj cu tracțiune animală acroșând partea laterală stânga a acestuia.

În urma accidentului cei doi bărbaţi din atelaj au suferit leziuni uşoare refuzând transportarea la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentBisericile românești din Transilvania și Marea Unire, între separație confesională și unitate națională. Conferință Centenar
Articolul următor„Artele la taifas” la Biblioteca Județeană din Alba