A murit celebra actriță și cântăreață Olivia Newton John. Avea 73 de ani și suferea de o boală cumplită

Olivia Newton-John, cântăreața australiană a cărei voce plină de aer și frumusețe au făcut-o una dintre cele mai mari vedete pop ale anilor ’70 și a fermecat generații de telespectatori în filmul de succes „Grease”, a murit luni, potrivit unui anunț al familiei. Ea avea 73 de ani.

Este a treia recidivă a cumplitei boli, pe care actrita din „Grease” nu mai reușit s-o învingă.

La vremea aceea, vedeta declara că nu știe cat i-a mai rămas de trăit, boala ajungând în stadiul 4 cu metastaze, celulele bolnave invadându-i corpul. „Când ţi se spune că ai cancer în fază terminală, este posibil să mai ai doar şase luni de trăit. Asta spun statisticile, dar eu nu vreau să ştiu. Este devastator”, a spus aceasta.

 

După anunțul făcut public, foarte mulți actori, colegi de breaslă și-au manifestat susținerea, transmițându-i mesaje de încurajare.

„Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună cântăreaţă, ambasadoare şi dansatoare. Pur şi simplu te iubim”, i-a transmis actorul Hugh Jackman intr-unul din concertele turneului sau „The Man, The Music, The Show” din Sydney.

 

Cântăreață pop, compozitoare și actriță australiană, originară din Anglia, câștigătoare a patru premii Grammy și nominalizată la premiile Globul de Aur, Olivia Newton -John, este o activistă convinsă în domeniul problemelor ecologice și al cancerului la sân.

Cu străbunici evrei și bunic, laureat cu Premiul Nobel, fizicianul teoretician, Max Born, din partea mamei, cu tată galez, născută la Cambridge si mutată în Australia, vedeta are o biografie bogată și rădăcini care ar putea explica talentul extraordinar atât către muzică, cât si către actorie.

Ea a vândut aproximativ 100 de milioane de înregistrări la nivel mondial, ceea ce o face unul dintre cei mai vânduti artiști din lume din toate timpurile. A jucat în filmul muzical Grease, iar coloana sonoră este una dintre cele mai de succes din istorie, cu single-ul „Tu ești cel pe care-l vreau”, cu John Travolta, unul dintre cele mai vândute single-uri din toate timpurile.

Vreme îndelungată, Olivia Newton-John a fost o activistă pentru probleme de mediu și drepturile animalelor. Ea a fost un avocat pentru conștientizarea sănătății, implicându-se împreună cu diverse organizații de caritate, în eforturile de strângere de fonduri. Ca business, s-a ocupat de lansarea mai multor linii de produse pentru Koala Blue, fiind și coproprietarul Gaia Retreat & Spa din Australia.

 

Articolul precedentUE cere reducerea consumului: cât de mult sunt dispuși românii să strângă cureaua – VIDEO
Articolul următorBolile care se agravează când este cald! Ai mare grijă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.