În cursul zilei de marți la Serviciul Județean Anticorupție Alba a fost înregistrat denunțul agenților S.I. și H.D., din cadrul I.P.J. Alba – Secția 5 Poliție Rurală Blaj, prin care au sesizat faptul că, în urma unui control al documentelor de însoțire a mărfii, au fost constatate unele nereguli, iar numitul C.A persoană fără calitate specială, a oferit polițiștilor o sumă de bani pentru a nu lua măsurile legale de sancționare.

Denunţul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, astfel procurorul de caz dispunând delegarea ofiţerilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba pentru realizarea prinderii în flagrant şi efectuarea unor alte acte de urmărire penală.

La data de 08.10.2019, numitul C.A. a fost prins în flagrant de ofițerii S.J.A. Alba, după ce a dat unuia dintre agenții de poliţie constatatori o suma de bani pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu și a nu lua măsurile legale de sancționare contravențională și confiscare a mărfii.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul C.A. pentru săvârşirea infracţiunii de „dare de mită”, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

25 COMENTARII

Comments are closed.