Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, până la sfârșitul lunii mai, cu excepția săptămânii 6 – 13 mai, când vor fi normale pentru această etapă, se arată în prognoza pe următoarele patru săptămâni, potrivit ANM. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie – 6 mai
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea extremă a făcut ravagii în țară: grindina a blocat șosele, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt. Meteorologii anunță ce urmează

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 mai
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritate regiunilor, posibil ușor excedentar în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 – 27 mai
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Articolul precedentSUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune
Articolul următorDosarul MINERIADEI: Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.