Cum se fac BLATURILE în politica locală? Oameni vânduți pentru liniștea unui edil !

Când interesul o cere orice pnl-ist de bine se transformă într-un pmp-ist de nădejde. Acesta este modul jalnic prin care politica locală se târăște în mizeria indusă de președinții de filiale județene. Un exemplu în acest sens este jocul de neînțeles făcut de președintele PMP Alba, Clement Negruț.

Se pare că sătul de opoziția făcută de actualul președinte al PMP Galda de Jos, primarul PNL al comunei Raica Romulus, a preferat să își sacrifice un om aruncându-l în brațele fostului coleg de partid, Clement Negruț. Astfel că Gheorghe Petrean, candidat din partea PMP la Primăria Galda de Jos, și-ar putea pierde locul în favoarea consilierului PNL Hârbea Marin.

Vândut de propriul partid, vândut de unii consilieri locali din Galda care i-am ținut aproape…
O lovitură orchestrată de ceva vreme cu ajutorul omului meu de încredere Groza Augustin (consilier local PMP Galda), cel care știa de ceva vreme de lovitura care va fi.
Trist când ești trădat nu doar de partid ci și de omul care l-ai crezut prieten, care a crescut politic pe spatele meu iar acum îmi înfige cuțitul in spate, se duce cu dușmanul…
De la Negrut Clement nu este o surpriză… asta este valoarea lui. Primarul câștigă lupta pentru moment., a afirmat Gheorghe Petrean

Cert este că după o vizită nocturnă la domiciliul consilierului PNL, președintele PMP Alba, Clement Negruț, și-a schimbat atitudinea față de principalul opozant al edilului din Galda de Jos.

Articolul precedent187 de autovehicule controlate de polițiștii din Blaj
Articolul următor237 de locuri de muncă vacante în județ

Comments are closed.