NICOLAE CIUCĂ, ÎNCREZĂTOR CĂ VA AJUNGE ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE: „CUM SĂ NU?”

Nicolae Ciucă, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru alegerile prezidențiale, s-a declarat convins că va trece de primul tur al scrutinului, acolo unde va concura cu Marcel Ciolacu sau Mircea Geoană. Într-un interviu recent, a fost întrebat ce va face dacă nu va ajunge în turul doi, dar Ciucă a răspuns cu încredere: „Cum să nu ajung?”.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, miercuri seara, la un post TV, dacă nu ajunge în turul doi al alegerilor pe cine va susține PNL, iar acesta a răspuns: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung? Suntem al doilea cel mai puternic partid politic al scenei din România. Avem 1.146 de primari, 11.600 de consilieri local, 12 președinți de consilii județene, 350 de consilieri județeni, miniștrii, secretari de stat.

Avem o infrastructură de partid și avem un activ de partid care într-adevăr, după Consiliul Național din ultima duminică, a plecat suficient de încărcat să poată să-și ducă în turul doi candidați”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. CUM AU LUAT ELECTROCARBON MILIONARII TUFAN ȘI ANASTASESCU. DEZVĂLUIRI BOMBĂ
Articolul următorȘEDINȚĂ A CSAT, CONVOCATĂ DE KLAUS IOHANNIS. ÎNZESTRAREA ARMATEI ȘI RĂZBOIUL DIN UCRAINA, PE ORDINEA DE ZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.