VREMEA 18 SEPTEMBRIE. SE ÎNCĂLZEȘTE UȘOR ÎN CEA MAI MARE PARTE A ȚĂRII

Astăzi, vremea va continua să se încălzească ușor în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade cu înnorari, local averse și doar trecător descărcări electrice, după-amiază în sud-vest, vest, nord şi centru. În rest, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15…20 l/mp. Vântul va avea intensificări (viteze de 40…55 km/h) în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade.

În București, vremea va continua sa se încalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu probabilitate de înnorari si ploaie slaba dupa-amiaza. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

La munte, vor fi perioade cu averse si doar trecator descarcari electrice, dupa-amiaza în cea mai mare parte a zonei, iar noaptea mai ales în Carpaţii Orientali. Cantitatile de apa vor depasi pe alocuri 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab si moderat în prima parte a intervalului. Valorile termice vor creste usor fata de intervalul anterior.

 
 

La mare, vremea va fi normala termic. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificari temporare (rafale, în general de 40 – 50km/). Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 26 de grade, iar temperatura apei marii va fi de 21…23 de grade. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. REPORTAJ EVENIMENT ÎN PENITENCIARUL JILAVA: CUM SUNT CONDIȚIILE ÎN PUȘCĂRIA VIP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.