ASTĂZI ÎNCEPE NOUL SEZON AL LIGII CAMPIONILOR LA FOTBAL

Noul sezon din Champions League începe marţi seara, cu un nou format care include 36 de echipe într-o grupă unică, în care fiecare formație dispută 8 partide, 4 pe teren propriu și 4 în deplasare.  

Nu mai puțin de 18 meciuri se vor juca în fiecare etapă, iar prima rundă a noii stagiuni aduce în fața iubitorilor fotbalului câteva înfruntări clasice, cu cele mai titrate cluburi din istoria competiției în acțiune în seara de marți. Deținătoarea trofeului, Real Madrid, va debuta în noul sezon pe teren propriu, împotriva revelației stagiunii trecute din Bundesliga, Stuttgart. Prima rundă propune și  o înfruntare istorică, între AC Milan și Liverpool.

Reeditarea finalelor din 2005, respectiv 2007 va aduce față în față două echipe extrem de ofensive ce promit spectacol. Surprinzător italienii nu au vândut până acum toate biletele pentru partida de pe San Siro.  Iată programul complet al zilei de marți: ora 19.45 Juventus – PSV Eindhoven și Young Boys – Aston Villa iar de la 22.00 se dispută AC Milan – Liverpool,  Bayern Munchen- Dinamo Zagreb, Real Madrid – Stuttgart și Sporting – Lille.

Articolul precedentVIDEO FOTBAL: LIDERUL UNIVERSITATEA CLUJ A CÂŞTIGAT ÎN GIULEŞTI, 2-0 CU RAPID
Articolul următorVIDEO INUNDAŢII ÎN JUDEŢUL GALAŢI / ISUBIF A TRIMIS ÎN ZONĂ O NOUĂ ECHIPĂ DE 100 DE POMPIERI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.