”NU SCOATE CASCA ÎN CAZUL UNUI ACCIDENT” – EVENIMENT EDUCATIV CU CARACTER DE PREVENȚIE ORGANIZAT DE CLUBUL MOTO DOOMSTRIKER L.E.M.C. BANAT. ÎNVAȚĂ SĂ PROTEJEZI VIEȚI!

Pentru că autovehiculele pe două roți, în special motocicletele, au devenit un trend și pentru că este bine să fim educați despre importanța echipamentului atunci când folosim astfel de mijloace de deplasare, Clubul Moto Doomstriker L.E.M.C. Banat și Auner Romania și-au propus să organizeze un eveniment educativ, cu caracter preventiv, despre modul în care se acordă primul ajutor în caz de accidente moto, dar și referitor la conștientizarea faptului că este important, uneori vital, să nu scoatem casca motociclistului victima unui accident.

Sub sloganul „Nu scoate casca în cazul unui accident”, evenimentul este organizat în data de 10 August 2024, de la ora 18:00, în parcarea Auner Romania, de pe Str. Splaiul Tudor Vladimirescu 29/30. 

Scopul evenimentului este acela de a crește conștientizarea în rândul motocicliștilor și al publicului larg cu privire la importanța purtării căștii de protecție și riscurile asociate scoaterii acesteia după un accident. Mesajul nostru, al organizatorilor, se dorește a fi unul puternic și clar: Vrem să creștem siguranța pe drumurile publice și să educăm participanții în vederea reducerii numărului de accidente grave și al deceselor.

 
 

Evenimentul va începe cu o simulare live a unui accident rutier, în care un șofer de autoturism intră pe carosabil fără a se asigura, iar un motociclist intră în plin în mașină. Această simulare va ilustra importanța căștii de protecție și riscurile grave la care se expun motocicliștii în astfel de situații. Acțiunea va fi sprijinită și de specialiști din cadrul ISU Banat și Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, care vor discuta despre procedurile corecte de intervenție în caz de accident și importanța legislației rutiere. 

După simulare, participanții vor avea ocazia să învețe și să exerseze tehnici de resuscitare sub îndrumarea personalului medical calificat. Echipele de salvare și pompierii vor prezenta echipamentele utilizate în intervențiile de urgență, explicând cum funcționează și cum sunt folosite în cazuri reale.

 
 

Participanții vor putea adresa întrebări polițiștilor rutieri și medicilor despre siguranța rutieră, prevenția accidentelor și importanța primului ajutor.

Vă așteptăm pe toți cei interesați, posesori de motociclete sau doar pasionați de deplasarea pe două roți, în data de 10 August, de la ora 18.00, în parcarea Auner Romania, de pe Str. Splaiul Tudor Vladimirescu 29/30, să învățăm să protejăm și să salvăm vieți!
Vă mulțumim!

CLUBUL MOTO DOOMSTRIKER L.E.M.C. BANAT & AUNER ROMANIA

Articolul precedentGENERALUL NEGRU FLORIAN COLDEA, DEMASCAT DE SOȚIA LUI CRISTIAN RIZEA: URMELE BANILOR PENTRU VACANȚELE DE LUX, PE MASA PROCURORILOR – CULISELE STATULUI PARALEL, ORA 21
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.