Cel mai bogat român, victima statului paralel. Interviu bombă cu Ioan Nicolae. Cine i-a „copt” dosarele?

Jurnalistul Liviu Alexa a realizat un interviu cu Ioan Nicolae, unul dintre cei mai bogați români, care, cum altfel, nu a putut fi ocolit se „binefacerile” statului paralel.

Clubul Roman de Presa si StrictSecret.com va prezintă Interviul Anului! Acum doua zile, i-am făcut o vizita strict secreta celui mai important om de afaceri din istoria României, Ioan Niculae, patronul Interagro. S-a lăsat cu un interviu greu, cu întrebări foarte grele si răspunsuri si mai grele. Da’ grele!

Omul care a fost ani la rand cel mai bogat roman a fost doborât temporar de Statul Paralel, dar vorbește mai puternic ca niciodată. Luni, in interviul anului, pe StrictSecret.com veți afla cine din SRI i-a spus magnatului sa plece din tara, cine i-a “copt” dosarele, daca si cum l-a cunoscut pe Coldea.

Veți afla ce a zis Ioan Niculae când l-a văzut pe Generalul Negru la nunta fiicei sale, ce crede despre ginerele Ovidiu Toma si implicarea sa in Crypto Data, de ce crede Niculae ca CITR e firma SRI, dar mai ales despre vizita SOCANTA si anonima primita de Niculae când se afla la penitenciar. Cine a fost personajul SUPER PUTERNIC care l-a vizitat si ce i-a cerut? Luni, v-am zis, doar luni spre seara veți afla!, scrie Liviu Alexa.

Liviu Alexa a obținut, printre multe altele, și o mărturisire din partea lui Ioan Niculae. Acesta a recunoscut că a fost ofițer de contrainformații și că avea sarcina să obțină cât mai multe informații din domeniul economic.

„Ioan Niculae recunoaște că a fost ofițer de contrainformații pentru România, însărcinat cu obținerea de informații economice. Evident, și-a păstrat din informațiile obținute astfel. El a fost avertizat, de un nume foarte important din SRI să plece din țară încă din 2005”, a declarat Liviu Alexa.

Articolul precedentRomânia este în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal!
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.