551 de locuri disponibile în școlile de subofițeri ale Jandarmeriei Române

Începând de astăzi și până pe 14 septembrie inclusiv, specialiștii noștri în resurse umane sunt pregătiți să îndrume doritorii, în completarea documentelor de înscriere la cele două instituții de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române.

Anul acesta au fost aprobate spre școlarizare 551 locuri în cadrul școlilor de subofițeri după cum urmează:
– 288 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, (trei locuri pentru romi și două locuri pentru alte minorități), dintre care 255 de locuri alocate Jandarmeriei Române și 33 de locuri altor structuri;
– 263 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, (trei locuri pentru romi și două locuri pentru alte minorități), dintre care 250 de locuri alocate Jandarmeriei Române și 13 locuri altor structuri.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală. Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic pe adresa__,  în perioada 02 – 14 septembrie 2021, inclusiv sâmbăta și duminica. Candidații care trimit cereri de înscriere vor primi un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs. 

Condițiile și criteriile de participare, documentele necesare și informațiile referitoarele la etapele ce urmează a fi parcurse pentru admitere se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita la următorul link: http://www.jandarmeriaharghita.ro/index.php/cariera/admitere
De asemenea, informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, la numărul de telefon: 0266.372.317, interior 24.407, 24.535.

Menționăm faptul că, școlarizarea se derulează pe o perioadă de un an și este gratuită, nu se plătesc taxe. Mai mult decât atât, datorită specificului aparte al instituțiilor militare de învățământ, pe toată perioada se asigură cazare, masă și echipare gratuită. Pe timpul școlarizării, pe lângă specialiștii din cadrul celor două școlii, este oferită și posibilitatea executării unor stagii de practică, intrând în tutela directă a celor care deja sunt cadre militare și au experiență.

Noi îi așteptăm pe cei care doresc să-și dedice următorii ani din viață îndeplinirii unui vis, într-un colectiv dinamic, bine pregătit și închegat! Noi îți urăm succes! Și nu uita, ușa noastră este mereu deschisă!

Articolul precedentCulisele statului paralel | Alexandru Nazare, declarații EXPLOZIVE – Premierul, avertizat despre creșterea prețurilor la gaze și curent
Articolul următorKlaus Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion. Lucian Bode, numit ministru interimar al Justiției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.