37 de maşini la startul primei etape a Campionatului Naţional Women Rally 2019 – Alba Iulia, 10-12 mai 2019

Eleganță, perseverență și pasiune: 3 cuvinte cheie pe care le vom putea descoperi weekendul acesta la etapa de debut a Campionatului Național Women Rally 2019, care va avea loc la Alba Iulia pe 10-12 mai. Pe lista de start se află 37 de mașini și 53 de participante din toată țara, dovadă a faptului că acest concept inedit de competiție este bine primit pe scena motorsportului autohton.

 

Alba, Arad, Brașov, București, Cluj, Constanța, Covasna, Harghita și Vâlcea  sunt județele din care doamnele și domnișoarele pasionate de mașini și condus vor călători către Cetatea Alba Carolina, unde vineri seara se vor întâlni la sediul unei companii pentru briefing. Sâmbătă este ziua concursului, care va începe cu un start festiv la ora 10:30 pe strada Militari din incinta cetății, ocazie cu care spectatorii și familiile vor putea cunoaște și încuraja concurentele.

Concursul se va desfășura de-a lungul a două manșe pe un traseu special amenajat, în formatul superspecialelor de raliu. Pentru a facilita primul pas către automobilism și pentru a încuraja femeile să își dezvolte pasiunea pentru viteză într-un mediu organizat, participantele vor lua startul cu mașinile personale, iar testele cronometrate de îndemânare vor fi completate de discuții pe tema conducerii defensive și momente de socializare cu prietenii și familiile.

Cele mai rapide concurente vor fi premiate sâmbătă seara la Museikon, unde va avea loc dineul oficial. Începând cu ora 19:00 invitații vor participa la un tur privat al Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, apoi vor urma o serie de momente surpriză alături de partenerii Women Rally.

Prima etapă a campionatului se va încheia duminică, 12 mai, cu o vizită a cetății Alba Carolina pentru concurente, prieteni și familie.

Mai multe detalii despre etapele Campionatului Național Women Rally și modalitatea de înscriere sunt disponibile pe www.womenrally.ro, pe instagram @womenrally.ro și facebook.

Etapa 1 Alba Iulia a Campionatului Național Women Rally este organizată sub egida FRAS și ACR, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia și al Consiliului Județean Alba.

Articolul precedentAnaliză Economică : Mișcări minore ale euro
Articolul următor12 mc de material lemnos confiscați de polițiștii din Galda de Jos

Comments are closed.