16,9 mc de material lemnos confiscat de polițiștii din Câmpeni

În urma unui control în trafic, polițiștii din Câmpeni au confiscat 16,9 metri cubi de material lemnos transportat ilegal.

La data de 9 august 2019, în jurul orei 18.15, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Valea Arieșului pentru combaterea transportului ilegal de material lemnos, pe DN 75, au oprit, pentru control, o autoutilitară care transporta material lemnos și era condusă de un bărbat de 40 de ani, din comuna Sohodol, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport pentru cei 16,9 metri cubi de material lemnos transportat.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar față de șoferul autoutilitarei a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Articolul precedentLucrări de mântuială pe străzile din Alba Iulia. O arteră recent asfaltată a cedat formând cratere imense
Articolul următorAproape 500 de şoferi sancționați în 3 zile