10 viitori jandarmi fac practică la Jandarmeria Alba

10 elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni și ai Școlii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani s-au alăturat începând din 7 ianuarie colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba.

Acestia vor efectua un stagiu de pregătire practică raportat la specificul misiunilor jandarmeriei române, care va dura până în luna mai, conform programului de scolarizare.

Tinerii vor participa la misiuni și activități din competenta Jandarmeriei Alba, sub îndrumarea colegilor mai mari, în scopul de a pune în practică noțiuni deja învățate și totodată, de a acumula cunoștințe noi.

În prima parte a stagiului de practică, elevii au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, urmând ca în ultima parte să ia contact cu ceea ce înseamnă paza obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Conducerea inspectoratului le-a urat ”bun-venit” elevilor, asigurându-le tot sprijinul de care au nevoie în clădirea primilor pași, fundamentali, ai carierei militare.

Articolul precedentFOTO: Accident mortal pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu
Articolul următorBărbat din Cugir reținut după ce a bătut un pensionar până l-a băgat în spital

Comments are closed.