Președintele Zelenski ar putea să se adreseze luni în Parlamentul României. În mod halucinant există și parlamentari care sunt împotriva acestui demers și susțin că vor pleca din sală în momentul discursului.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa astăzi Parlamentului României. Cel care l-a invitat să transmită un mesaj aleșilor este președintele Senatului, Florin Cîțu. Zelenski a mulțumit în repetate rânduri țării noastre pentru sprijinul oferit.

Intervenția liderului de la Kiev în fața aleșilor români nu este, însă, pe placul tuturor parlamentarilor. Deputatul PSD Daniel Ghiţă a scris pe Facebook că el va părăsi sala atunci când președintele Zelenski își va începe discursul.

 

Volodimir Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României. Șeful Senatului, Florin Cîțu, a făcut anunțul pe contul său de Twitter, el fiind care practic a intermediat acest demers și a comunicat cu președintele ucrainean.

Șeful Senatului român dă asigurări că va face toate demersurile necesare pentru a-i oferi sprijinul președintelui ucrainean.

 

„Discuție importantă cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shymhal: Președintele Volodimir Zelensky va ține un discurs în fața Parlamentului României. Ca președintele al Senatului României, voi face tot ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare. Așa cum am mai spus, Ucraina are tot sprijinul meu”, a scris Florin Cîțu.