VIDEO Percheziții în Prahova la persoane acuzate trafic de droguri

Poliţiştii ploieşteni au destructurat o grupare implicată în traficul internațional de droguri de risc (cannabis), grupare care acționa în județul Prahova.

Conform unui comunicat de presă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au investigat, în cursul lunii noiembrie 2019, activitățile infracționale ale unei grupări implicate în traficul internațional de droguri de risc (cannabis).

„Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi introdus în țară cantități importante de cannabis, procurate din Spania. Ulterior, drogurile ar fi fost comercializate către diferite persoane, de pe raza județului Prahova, a anunțat IPJ Prahova, care a precizat că, la data de 21 noiembrie, „polițiștii din cadrul B.C.C.O. Ploieşti și D.I.I.C.O.T. au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a membrilor grupării, ulterior fiind efectuate două percheziții domiciliare, la locuințele acestora”.

Polițiștii au ridicat aproximativ 4 kg de cannabis și sumele de 2.550 de euro și 2.000 de lei.

„După finalizarea audierilor, față de doi membri ai grupării a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 22 noiembrie a.c., Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”, a mai precizat IPJ Prahova.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul B.C.C.O. Alba-Iulia și al Grupării de Jandarmi Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Articolul precedentA vrut să mituiască în polițist mureșean cu 2.000 de euro. A FOST TRIMIS ÎN JUDECATĂ!
Articolul următorViolatorii minorei de 10 ani din Brăila vor fi trimiși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.