VIDEO – Klaus Iohannis : E foarte bine că dacă Opoziţia reuşeşte să construiască o majoritate, însă trebuie să înţelegem că raportul de forţe din Parlament încă nu s-a schimbat.

Klaus Iohannis ar susține opoziția să construiască o nouă majoritate în Parlament. Întrebat la Alba Iulia despre această variantă, președintele țării, atrage totuși atenția că că raportul de forţe din Parlament încă nu s-a schimbat.

” E foarte bine că dacă Opoziţia reuşeşte să construiască o astfel de majoritate. Da, trebuie încercat, deci Opoziţia trebuie să încerce, însă trebuie să înţelegem că raportul de forţe din Parlament încă nu s-a schimbat. Pentru asta mai avem alegeri şi sper că românii înţeleg că avem aici patru rânduri de alegeri. Am terminat cu europarlamentarele şi cu Referendumul, urmează prezidenţialele, urmează localele şi apoi urmează alegerile parlamentare şi acelea, atunci, vor aduce un cu totul şi cu totul alt echilibru, cred eu, în Parlamentul României, şi atunci se va putea construi o majoritate, care chiar lucrează pentru români şi pentru România.” – a amintit Klaus Iohannis

Articolul precedentKlaus Iohannis : PSD caută să nu adere la pact, să nu pună în practică ce au hotărât românii.
Articolul următorAmplasarea radarelor în perioada 11 – 14 iunie