Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, în localitatea Luncani din judeţul Cluj.

Două persoane au decedat după impactul dintre două autoturisme.

Un conducător auto de 30 ani djn comună Bogată, judeţul Mureş, a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității  Luncani, județul Cluj. În afara localităţii, la km 19+850 m, direcţia Ludus-Campia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzător poziţia sa pe banda de circulație, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o  autoutilitară. Autoutilitara era  condusă de un bărbat  din localitatea Biharia, judeţul Bihor.

Două persoane decedate din autoturism, bărbați de 37 şi 47 ani, ambii din comun Sânger, Mureş„, a transmis IPJ Cluj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 15 Luduș – Câmpia Turzii, în zona localității Luncani, județul Cluj, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, pe fondul pătrunderii pe sensul opus. În urma impactului, două persoane au decedat și o alta a suferit leziuni ușoare.

44 COMENTARII

  1. The enumeration of cream curious your acquiescent is to personal the more unexceptional, making out, and increase requirements you had alanine to note ED. buy Albuterol order viagra online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here