Reprezentații primăriei Alba Iulia au făcut publice imaginile cu mai  mulți tineri care au fost suprinși în timp ce ”pictau” cu spray pe un grup sanitar din Cetatea Alba Carolina, dar și mobilierul dintr-un parc de joacă pentru copii din Cetate.

”În data de 27 mai 2023, puțin înainte de ora 19.00, un grup de 5 tineri, toți cu fețele acoperite, au oprit în dreptul unui grup sanitar aflat pe strada Gemina, pe Latura de Nord a Cetății. Aici, unul dintre adolescenți a scos un tub de spray de culoare roșie și a ,,pictat” pereții toaletei respective.

Cu o zi înainte, în jurul orei 18.00, trei tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere în parcul de joacă din zona Liceului Sportiv. Folosindu-se de un marker, aceștia au inscripționat mai multe obiecte de mobilier.

Poliția Locală este în posesia înregistrărilor video și va prezenta toate probele strânse Poliției Municipiului Alba Iulia, care va urma să facă cercetări pentru identificarea și sancționarea celor care se fac vinovați de aceste fapte.

Din nou, fac un apel către părinți de a le explica celor mici riscurile la care se expun în momentul în care recurg la astfel de fapte”, a scris viceprimarul Emil Popescu pe Facebook.

Sursa: Realitatea de Alba