Un grav accident rutier a avut loc într-o comună din Alba. O persoană a decedat după ce autoturismul în care se afla a ieșit de pe carosabil. 

Potrivit primelor informații în autoturismul implicat se aflau trei victime.

Inspectoratul pentru situații de urgență Alba a intervenit duminică dimineața în localitatea Strungari la un accident rutier cu victime cu o ambulanță  SMURD, 1 DESCARCERARE, SAJ Alba cu 2 Ambulanțe si o ambulanta SMURD Terapie intensivă. După efectuarea manevrelor de resuscitare victima a fost declarată decedată – a transmis ISU Alba

Potrivit IPJ,  In autoturism au fost 3 tineri, de 30, 31 si 26 de ani, toti din Pianu de Jos. Victima decedată are 30 de ani si se pare ca era pasager pe bancheta din spate. In momentul de față au loc audieri pt a se stabili care dintre ceilalți doi ocupanți ai autoturismului era la volan în momentul producerii accidentului. Le-au fost recoltate mostre de sânge ambilor,  pentru stabilirea alcoolemiei.

Celelalte două persoane care se aflau în autoturism au suferit și ele traumatisme. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabilii cauzele care au dus la această tragedie.